Hard start

Scroll, scroll for norsk versjon

The new year has started and so has my blog, although it felt like the universe conspired against me. The plan was to focus on getting the blog up and going during a looong christmas holiday spent in the village where I grew up, a place so small it offers no distractions. BUT. my laptop died after one nights work, and when I (frustrated like hell) called my boyfriend (who is a programmer) about it, he said: “oh yes. You brought the wrong cable.” Right. So one of the two IDENTICAL cables at home was wrong, was it?! ” Yes, one of them is 45 watt, and the other one, the one you should have brought, is only 60 watt.” AND YOU DIDN’T BOTHER TO TELL ME THIS BEFORE?!!! “Uh, sorry, but I’ll bring it with me when I come to join you in a couple of days.”… So, there was nothing to do but wait, since there isn’t a single Apple retailer where I’ from. A couple of days later, my boyfriend cought a fever, and had to stay in bed one more day. When he finally arrived, it went only to days until one of my parents’ dogs went and BIT THE F***ING CABLE RIGHT OFF! “well, at least Jeltsin (yeah, that’s its name) didn’t get hurt”, my dad remarked. I don’t know. I hope he hurt a little bit. Anyway, we had a happy new year and I managed to launch with a couple of posts at least. But dear world: I’m trying to do something good here. Do my part to save your ass. Could you at least cooperate a little bit, please?

***

Har endelig kommet så vidt i gang med bloggen, selv om det har sett ut som om universet har konspirert mot meg. Jeg tok nemlig ekstra lang juleferie på hjemstedet mitt Sand i år, for der skjer det jo ingenting, så det burde by på få distraksjoner. MEN. Laptopen min døde etter nøyaktig en kveld, og min elskede programmererkjæreste kunne gi meg svaret på problemet på telefonen: “du tok med deg feil kabel”. Åååå ja, så den ene av de to IDENTISKE kablene hjemme var feil, den da?!! “Ja, den ene er 45 watt, mens den andre, den du skulle hatt, er på 60 watt.” OG DET KUNNE DU IKKE SAGT FØR NÅ?!!!! “Sorry, jeg tar med den riktige kabelen når jeg kommer om to dager.” Grrrr… Det hører forresten med til historien at det ikke finnes en eneste Apple-forhandler i hele kommunen der jeg kommer fra. To dager senere er selvsagt min kjære syk og må utsette reisen. Når han så endelig kommer, går det to dager til før EN AV BIKKJENE TIL FORELDRENE MINE BITER OVER HELE KABELEN! ” Jaja, det var då bra at ikkje Jeltsin (ja, den heter det) blei skada!” Sa min far. Uansett ble det da et godt nyttår og et par innlegg i hvert fall. Men kjære verden: Jeg prøver faktisk å gjøre mitt for å redde deg her. Kan du være så snill å samarbeide litt?

2 comments

  1. Ellen · January 5, 2015

    Da har jeg fått meg ny favorittblogg! Gleder meg til fortsettelsen, fine deg 🙂

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s